Kerkstraat 12 - 9882 PH Kommerzijl

Nijntje Beweegdiploma

Jong geleerd is oud gedaan!

 

Het behalen van een zwemdiploma is vanzelfsprekend en deel van de opvoeding, het Nijntje Beweegdiploma is dat nog niet, maar net zo belangrijk! Hiermee wordt de basis gevormd voor alle sporten voor uw peuter.

Peuters en kleuters zullen dan in 15 lessen hun diploma halen en spelenderwijs leren bewegen.

Vroegtijdig goed leren bewegen heeft ook invloed op het opnemen, het begrijpen en het verwerken van kennis. Kinderen die op jonge leeftijd op een leuke manier voldoende beweging krijgen, hebben meer kans om gezond en evenwichtig op te groeien. 

 

 

Vaardigheden zoals gooien, zwaaien, rollen en balanceren zijn erg belangrijk bij het leren van andere sporten als jouw kind groter is. 

Wist je dat:

bewegen5
  • leren zwemmen en fietsen makkelijker kan gaan als je je Beweegdiploma’s hebt gehaald?
  • vaardigheden als gooien, zwaaien, rollen en balanceren echt helpen bij het leren van andere sporten als jouw kind groter is?
  • je dus eerder de sport kunt doen die jij het leukst vindt en simpeler kunt wisselen van sport?
  • je zoon of dochter eerder een leven lang actief blijft, omdat het weet dat samen bewegen plezier geeft?

Het Nijntje Beweegdiploma programma is ontwikkeld door bewegingswetenschappers en ervaren docenten met kennis van de motorische en sociale ontwikkeling van jonge kinderen. Alleen (sport)clubs en beweegaanbieders met trainers/leiding die de speciale opleiding Nijntje Beweegdiploma hebben gevolgd en het certificaat Nijntje Beweegdiploma hebben ontvangen, worden door de KNGU erkend als aanbieder van het Nijntje Beweegdiploma programma en ontvangen een keurmerk. Hiermee is de sporter gegarandeerd van kwaliteit.

Voor meer informatie zie de web-site; http://www.beweegdiploma.nl/

En Website van de KNGU