Kerkstraat 12 - 9882 PH Kommerzijl

        Kikker is verliefd...

 

De komende 2 week gaan we wat dieper in op gevoelens. Wat gebeurt er met kikker? Wat voor gevoelens heeft kikker? Heb jij dat ook wel eens gehad? Wat zijn vlinders in je buik? Wie vind jij heel lief? Welke lieve woordjes zegt kikker in het boek? Ook gaan we kijken of we de volgorde van het verhaal al een beetje snappen aan de hand van afbeeldingen die we op de goede plek neer moeten leggen.

14 februari is het Valentijnsdag. Deze dag laten wij niet ongemerkt voorbij gaan. De kinderen mogen een mooie verrassing maken voor iemand die ze heel lief vinden. Wie zal dat worden..?

Ook gaan we onze handen vies maken.. want we gaan iets moois maken van klei. Natuurlijk wordt er ook gezongen, bewogen en spelletjes gedaan.

Woorden die aan bod komen: liefde- lief- vlinders- voelen- buik- kusjes- valentijnsdag- knuffelen- gevoelens.

Tips voor thuis:

–                    het boek 'raad eens hoeveel ik van je hou'?

–                    Praten over gevoelens

–                    Er zijn nog veel meer leuke boeken van kikker.

 

Het Oranje Fonds organiseert op 9 en 10 maart 2018, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Basisschool de Rietstek doet hier ook aan mee. Graag willen we Lutje Stek ook aan laten sluiten.