Kerkstraat 12 - 9882 PH Kommerzijl

Kinderopvang Boes

Gevestigd in het mooie kleine dijkdorpje Kommerzijl, gelegen aan het Kommerzijlsterdiep en het mooie NAM-park het Kommerzijlsterriet. De opvang bij uitstek, die in huiselijke sfeer opvangt en waar het buitenleven een belangrijke rol speelt. We zijn best bijzonder in onze opvang van kinderen omdat we voor en na schooltijd werken in een verticale groep. Kinderen van alle leeftijden spelen met elkaar. De groep kan in leeftijd variëren, en is niet groter dan 16 kinderen. 

Tijdens schooltijd werken we met baby's en peuters. Vanaf 2 jaar kan er gekozen worden voor VVE Peuteropvang Lutje Stek op ma- di.-, do.- en vrijdagochtend van 8:30 tot 12:30 uur. Kinderen vanaf 2 jaar krijgen dan een speciaal programma aangeboden. Wij bieden 4 ochtenden VVE aan. De groepsactiviteiten bieden we aan op de dinsdag- en donderdagochtend. We zijn veel al met 2 à 3 vaste pedagogische medewerkers.

Voor BSO kinderen bieden we extra uitdaging in de vorm van BSO `t Pannehûs. Op ma-, di- en donderdagmiddag gaan we uit school naar het Pannehus. Om de opvang locatie aan de Kerkstraat te ontlasten op de drukke middagen is het Pannehûs een erg mooie plek met veel mogelijkheden voor verschillende sportieve en outdoor activiteiten. Ook toneel en muziek kunnen in de wintermaanden aan bod komen. Misschien kunnen we dan ook eens gebruik maken van de sportzaal in Dorpshuis de Soltketen. Vanaf 17:00 uur zijn we dan weer terug aan de Kerkstraat.

  • Een kleinschalige professionele kinderopvang voor kinderen van 0 t/m 13 jaar.
  • Voor zowel dag, tussen schoolse als buitenschoolse opvang. Ook incidentele opvang is in overleg mogelijk.
  • Mogelijkheden tot het halen en brengen van de kinderen naar school.
  • U betaald € 7,00 per uur voor de BSO. Voor KDV en Lutje Stek € 7,50 per uur.
  • Dagelijks geopend van 6.30 tot 18 uur.