Wigbold van Ewsumstraat 1 - 9882 PM Kommerzijl

Tarieven

Tarieven Peuteropvang Lutje Stek 2018

Wat kost de peuterspeelzaal?

Kosten voor de opvang is voor 2018 vastgesteld op 7,50 euro per uur. Bij Lutje Stek bezoeken peuters de peuteropvang zes uur per week, op twee vaste dagdelen.

Via de fiscale regeling voor kinderopvang is er een tegemoetkoming in de kosten. Lees op de website de belangrijkste voorwaarden om kinderopvangtoeslag te kunnen krijgen. Peuteropvang valt onder de kinderopvang en u heeft dus recht op kinderopvang toeslag van de belastingdienst.

https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/toeslagen/toeslagen

Via de onderstaande link kunt u berekenen hoeveel toeslag u krijgt

https://www.rekentoolkinderopvang.nl/de-rekentool/kinderopvangtoeslag-2018

 

Ouders die niet in aanmerking komen voor Kinderopvangtoeslag betalen een inkomensafhankelijke ouderbijdrage conform de tabel die door de gemeente wordt vastgesteld. Zie tabel.

Mensen met een minimum inkomen hebben in sommige gevallen recht op kortingen of vergoedingen van de gemeente. Neem voor de mogelijkheden contact op met het Zorgloket, via (0594) 50 88 10 Zuidhorn

 

Doelgroeppeuters

Doelgroeppeuters met een VVE indicatie van het CJG, bezoeken de peuteropvang  drie a vier dagdelen (min. 10 uur) per week. Voor twee dagdelen betalen ouders de inkomensafhankelijke ouderbijdrage. De extra dagdelen worden gesubsidieerd door de gemeente Zuidhorn (Voor informatie kunt u contact opnemen.)